"DeaLuna brengt je terug bij je kern"

Facebook

Hartelijk welkom op de website van Massagepraktijk DeaLuna, de balans voor lichaam en geest. DeaLuna is een praktijk voor natuurgeneeskundige therapie. De behandelingen worden gegeven vanuit een holistische visie en hebben een klachtregulerende en preventieve werking gericht op het zelfhelend vermogen van de mens. Dit ter bevordering van de algehele de gezondheid op zowel fysiek, mentaal als emotioneel vlak.
Iedereen is welkom bij DeaLuna, ongeacht ras, geboorteland, geloof, politieke of religieuze overtuigingen, sociale gewoonten, sekse, seksuele geaardheid, taal, handicap of leeftijd.

vergoeding aanvullende zorgverzekering

Maria is geregistreerd bij de FAGT als natuurgeneeskundig therapeut. De meeste zorgverzekeraars hanteren een vergoeding voor de kosten van een natuurgeneeskundig consult. Zie Zorgverzekeraars pdf voor een overzicht of bezoek de website van de FAGT.

Met hart en ziel voel ik me verbonden met mijn werk en probeer u met massages en andere therapieën datgene te geven waar u behoefte aan heeft. Alle behandelingen kunnen plaats vinden in de praktijk, op de werkplek of bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Maria Aarts
Registertherapeut BCZ®
de Savornin Lohmanlaan 18
5252AH Vlijmen
Tel: 06-44118000
E- mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
KvK 57633584

een sms of Whatsapp wordt zo spoedig mogelijk beantwoord

DeaLuna_Tweets
Persoonlijk Facebook Maria, DGA Praktijk voor Massagetherapie DeaLuna
Linkedin

 

Klachten die u heeft na aanleiding van een behandeling of anderzijds worden immer serieus in behandeling genomen. Een leidraad voor de afwikkeling van klachten vind u in de pdf file op de website van de beroepsvereniging fagt.

Last Updated ( Wednesday, 19 October 2016 07:02 )