Beste lezer,

Het is vrijdagavond 21 Oktober. Arrow Jazz fm klinkt door de kamer en ik bekijk mijn eigen website nog eens goed sinds de zomervakantie. Zie er nogal wat verbeterpunten. Gek hoe een visie veranderen kan in zo'n korte tijd. Op Twitter las ik dat het mogelijk moet zijn een soort blog bij te houden op mijn eigen site om er vervolgens de link naar deze pagina op te plaatsen. Weet niet hoe moeilijk dat is, maar ik wil het in de toekomst graag gaan gebruiken.

Morgen naar school voor de derde lesdag Medische Basiskennis. Het zijn lange leerzame zaterdagen die nogal wat studie-uren met zich mee brengen. Met mijn achtergrond als medewerker op een biochemisch lab in de pharma-industrie is het tot nog toe goed te volgen. Veel stampwerk, maar goed te doen. Dan is er nog de tweewekelijkse lesdag TCG. Het gedoe met Yin en Yang, Sheng, Jing, Qi en al die meridianen..... is dat wel geschikt voor een b├Ętavrouw als ik? De massages zijn daarentegen wel erg logisch. Elke keer het gevoel toch weer iets nieuws geleerd te hebben. Al met al hoef ik me dus niet te vervelen.

Wat de website betreft wil ik alles wat te maken heeft met bedrijfsmassage los koppelen van de thuismassages. Vanaf de eerste pagina moet die shift er komen. Voor iemand die mijn site bezoekt staat er veel te veel informatie..... veel te veel informatie ;-)