Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage, de zekerheid van prettig blijven werken

https://www.youtube.com/watch?v=jYs0Gqe73x0

 • Aantoonbaar lager ziekteverzuim
 • Fiscale voordelen
 • Wordt op de werkplek gegeven
 • Gecertificeerde masseur
 • Werkt preventief en curatief

“gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, en niet slechts de afwezigheid van ziekte of zwakheid”, aldus de WHO.

Stoelmassage werkt !

Onderzoek, uitgevoerd door Universiteit Maastricht in samenwerking met TNO, leert dat een deskundige stoelmassage daadwerkelijk bijdraagt aan omschreven gezondheid. Het leidt tot positieve en duurzame resultaten die het welzijn van de medewerker verbeteren en hierdoor het succes van de organisatie als geheel. Gebleken is dat de werkwijze van DeaLuna haar cliënten inspireert tot praten. De masseur geeft een luisterend oor en daarmede sociale steun. Personen worden zich meer bewust van hun lichaam wat vaak tot gedragsverandering leidt.

Hoe gaat het in zijn werkt

Een Stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciaal voor deze massage ontworpen ergonomische massagestoel. De massage wordt over de kleding heen gegeven en is mede daardoor laagdrempelig. Een volledige behandeling duurt 15 tot 20 minuten, waarbij het spier- en zenuwstelsel wordt gestimuleerd en de doorbloeding wordt bevorderd. Tijdens de massage worden de totale rug, nek, schouders, armen, handen en het hoofd gemasseerd met de handen, duimen en ellebogen. Een stoelmassage is een combinatie van een acupressuur en shiatsu behandeling. Na een stoelmassage voelt u zich veelal uitgerust en energievol. 

Effecten werknemer

Toenemende werkdruk leidt tot stress en anderszins werk gerelateerde klachten met soms zelfs ziekteverzuim als gevolg. Voor gespannen en vermoeide nek-, schouder-, rug- en armspieren, kan stoelmassage een weldaad zijn. Al na één behandeling is een effect voelbaar. Een langetermijneffect bij regelmatige behandeling is een beter lichaamsbesef. Lichaamsklachten worden als gevolg daarvan eerder onderkent en men zal sneller maatregelen nemen. DeaLuna stoelmassage zorgt dat medewerkers weer met plezier en energie aan het werk gaat. Het is bovendien fijn te weten dat het bedrijf belang hecht aan hun welzijn.

Een zieke medewerker kost gemiddeld 250 euro per dag. Voor eenzelfde bedrag is het mogelijk zes maanden tweewekelijks een stoelmassage te ontvangen. Afhankelijk van de frequentie en het aantal te masseren personen maakt DeaLuna een offerte voor u op maat. Mocht u nog vragen hebben dan komt DeaLuna graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie.

info@dealuna.nl / tel 0644118000

Reacties van de werkvloer

 • Eerst vond ik dat ik te druk was om van stoelmassage gebruik te kunnen / mogen maken. Nu heb ik gemerkt dat het me goed doet en ik de rest van de dag meer energie heb.
 • Ik voel me nadien veel rustiger en kan me beter concentreren op mijn werk.
 • Steeds merk ik dat ik me beter kan bewegen na jouw massage al helpt het bij mij altijd maar voor een bepaalde duur. Als jij er niet bent moet ik wel naar de fysio.
 • Je komt toch wel terug he.
 • Ik voel me de rest van de dag frisser als ik een massage heb gehad.
 • Ik kijk er al naar uit als je komt en na de massage krijg ik vlieguurtjes waarin alles makkelijker lijkt te gaan.

De meest gehoorde is ‘het gevoel dat het bedrijf haar medewerkers kennelijk belangrijk genoeg acht om er in te investeren’. Men voelt zich gezien, en zulks wordt zeer op prijs gesteld zoals ook blijkt uit het onderzoek uit NRC-next.

Naast enkele kortdurende en kleine ondernemingen heeft ook Panasonic Biomedical in Etten-Leur heeft 4 jaar lang gebruik gemaakt van de diensten van DeaLuna.