Knuffelsessie

Knuffelsessie

Wat is een knuffelsessie?
Bij een knuffelsessie gaat het om aanraking, ontspanning en oprechte aandacht. Denk hierbij aan lepeltje-lepeltje of face-to-face liggen en elkaar vasthouden. Dit mag in stilte of tijdens een goed gesprek met Maria, al naar gelang jouw behoefte. Het gaat erom wat JIJ wilt.

Voor wie zijn knuffelsessies bedoeld?
Iedereen die behoefte heeft aan aanraking, ontspanning en oprechte aandacht krijgt bij DeaLuna de mogelijkheid om even rust te vinden. Van jongelingen tot senioren, mensen die tijdelijk geen relatie hebben of wiens partner is overleden, alleenstaande ouders en zwangere vrouwen, gehandicapten, zieke of depressieve mensen, zakenmensen met overvolle agenda’s en ook gewoon de overburen. Dat je schoon bent spreekt voor zich.

Wat voor kleding is geschikt?
Het fijnst is het om rekbare kleding van een zachte stof te dragen. Je mag ook enkel je ondergoed dragen zodat je meer contact voelt. De keuze blijft altijd aan jou.

Hoe te boeken?
Een knuffelsessie is apart te boeken of in combinatie met een massage. Als je een knuffelsessie bij je thuis wenst komen er geen opstartkosten bij zoals dat gebruikelijk is bij een massage-aan-huis. Zie hiervoor de pagina tarieven
In combinatie met een massage per half uur € 10,- korting.