Zwangerschapsmassage

 

Extra aandacht en ontspanning tijdens een bijzondere periode

Zwangerschapsmassage is een speciale ontspanningsmassage voor moeder en kind. Er groeit een baby in je buik. Door het toenemende gewicht en een veranderende houding wordt er veel van je spieren en gewrichten gevraagd en ontstaan kwaaltjes.

Ondersteund door kussens ligt de aanstaande moeder comfortabel op haar zij
  • Hoofdpijn
  • Slapeloosheid
  • Pijn in de onderrug
  • Vocht vasthouden
  • Vermoeide benen
  • Verminderde energie
  • Verhoogde bloeddruk
  • Kramp

Wat gebeurt er tijdens een massage met je lichaam.

Een zwangerschapsmassage stimuleert het zelfhelend vermogen waardoor je je meer ontspannen voelt, je spieren soepeler worden, je ademhaling als vanzelf dieper is en je hoofd komt helemaal tot rust komt. Door die rust kan het lichaam zich herstellen en heb je even tijd om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam.

Wat kun je verwachten.

De massage vindt plaats op een massagetafel waarbij buik en andere delen van je lichaam ondersteund worden door kussens. De behandeling bestaat uit een aanwezige massage van top tot teen, afgestemd op jou en je baby en de periode waarin jij je als zwangere vrouw bevindt.  Let wel, jij beslist waar je aangeraakt wilt worden. Een zwangerschapsmassage is erop gericht dat jij je goed en ontspannen voelt.
Er bestaan speciale massagetafels met een uitsparing voor de buik. DeaLuna kiest bewust voor een massage waarbij je op je zij ligt opdat de uitgerekte buikspieren en banden ook de nodige aandacht krijgen. Het tussentijds wisselen van de ene zijde naar de andere wordt over het algemeen als comfortabeler ervaren dan een vol uur op de buik.

Als je er de voorkeur aan geeft tijdens de massage te zitten kan dat natuurlijk ook. DeaLuna heeft een comfortabel zittende massagestoel tot haar beschikking. Vraag erna als je de stoel prefereert.

Een DeaLuna zwangerschapsmassage kan zoals elke massage ook aan huis verzorgd worden zodat je direct na afloop kan nagenieten in je eigen omgeving. Een DeaLuna zwangerschapsmassage is vooral een heerlijke ontspanning en verwennerij, voor jou en voor je baby!