Lopen met Maria

Relatiegerelateerde wandelcoaching

Loopt het niet zoals je wilt in je relatie of daarbuiten? Voel je je regelmatig verloren op je eigen pad of krijg je het gevoel in rondjes te lopen?
Door te lopen met Maria komen je lichaam en geest in beweging. We gaan samen de natuur in waar met een fris hoofd antwoorden zichtbaar worden. Soms verstopt onder wat oude bladeren, een laagje zand of achter een kei. Tijdens het wandelen kunnen ze, door het stellen van de juiste vragen, zomaar tevoorschijn komen.

“Zoals verwacht loopt alles anders.”
Vooraf is nooit te zeggen wat het op gaat leveren en de uitkomst is vaak kan verrassend. Van belang is dat jij verder komt met je vraag.

Persoonlijke kennismaking / intake
Voor aanvang maken we persoonlijk kennis, meestal bij Maria thuis, maar dat kan ook op een andere locatie als jij daar de voorkeur aan geeft. Wil je daarna aan de slag dan ontvang je een uitgebreid intakeformulier wat je helpt je hulpvraag te formuleren. Het is van belang duidelijk te hebben waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. 
Tarieven

Ik ben overigens geen sportvrouw of natuurkenner, wel merk ik dat mijn dagelijkse buiten-zijn me helpt bij mezelf te blijven.

De wandeling kan indien gewenst afgesloten worden met een massage om opgedane inzichten rustig in te laten dalen.