Lomi lomi massage

De liefdevolle massage uit Hawaii

In de Hawaiiaanse filosofie, de Huna, gaat het vooral om twee zaken: Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Een Lomi Lomi massage helpt om die blokkades op te heffen en heeft daarom een helende werking. Het is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in mooie, lange, continue vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. Bij Lomi Lomi wordt met handen, de onderarmen en ellebogen gemasseerd.

Lomi is het Hawaiiaanse woord voor massage en betekent “drukken, kneden, wrijven”, maar ook “met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken”. Een Lomi Lomi massage is pure ontspanning
De Lomi Lomi is de ‘dans van de massage’ en wordt uitgevoerd op de verwarmde massagetafel waarbij de warme olie rijkelijk vloeit.

Voor een complete lichaamsmassage wordt 90 minuten ingepland. Spanningen vloeien weg en de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. Geweldig om te geven, mooi om te zien en heerlijk om te ondergaan zoals je zien kunt in onderstaande video.