Winnaar DeaLuna weggeef actie

Het is iets over middernacht, zondag 1 november 2020 en de inzendtermijn voor de gratis massage is gesloten. Uit de vele inzendingen kwam één wel heel bijzondere aanvraag. Als je dit leest zal eenieder het met me eens zijn dat deze Willem de winnaar moet zijn.
Morgen ga ik hem bellen en blij maken met zijn prijs: een uitgebreide super-de-luxe massagesessie.

Hi lieve Maria, goedemorgen. 🙂

​Vannacht toen ik even wakker was moest ik plots denken aan jouw lieve weggeef actie, om te vieren dat je 60 lentes geleden hier het leven begon te vieren. 🎈

Eerst probeerde ik verder te slapen maar toen werd het toch een intern strijdje dus heb ik toch even vlug gecheckt tot wanneer je ‘je held’ in mag sturen. Want degene die ik ongelofelijk graag een massage zou gunnen, is voor mij écht een held. 🧟 Die volledige unieke ervaring vind ik persoonlijk zó bijzonder. Ik heb in mijn leven een heleboel verschillende massages gehad, maar hoe jij het aanpakt is iets wat ik nog niet vaker ben tegengekomen. Eerlijk gezegd mis ik ze ook echt en denk ik er best vaak aan haha, ik weet wel dat in mijn volgende zorgverzekering alternatieve geneeswijze er weer bij zit en ik snel weer langskom. 😚

Maarrr genoeg over mij want dit is speciaal vooor…. 🥁🥁🥁…. ***WILLEM***

Dat is namelijk echt een soort van superheld en goddelijke koningskanjer in één. 🧚🤴

Jouw berichtje over deze actie had ik al een aantal weken terug gezien en toen dacht ik meteen; ‘JA YES, dit is perfect!’ Ik dacht meteen aan Willem en wist ook precies waarom. Hier zou ik zonder te overdrijven, wel 30 boeken (van 333 pagina’s met lettertypje 8) van vol kunnen schrijven. Niet schrikken hoor, ik ga m’n best doen het niet té lang te maken!… Nou wie is Willem? Hij is ongetwijfeld vaak voorbijgekomen in onze gesprekken, dit omdat Willem de állerbelangrijkste man in mijn leven is, op álle bedenkbare manieren. Al meer dan 10 jaar geleden hebben we elkaar opgepikt in de kroeg waarna we samen een supercoole, fijne nacht doorgebracht. Zonderr iéts van enige spanning want Willem is giga-gay hihi… 💁‍♂️  

Toevallig was op dat moment zijn vriend, (inmiddels man vetleuk!🤵💍🤵), net vertrokken voor een lange reis. Willem woonde op 1 minuut fietsen van mijn huis was. Nouuu dit bij elkaar mondde zich uit in een soort van liefde op het eerste gezicht en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Vanaf die kroegavond waren er weinig dagen dat we elkaar niet zagen, Willem zat ook maar thuis… Dit heeft ongeveer 5 maanden geduurd en toen kwam zijn man terug. Ik werd volledig heel warm opgenomen binnen hun ozo bijzonder fijne vriendengroep en bleef ook veel bij hun over de vloer komen. Vanaf toen tot nu(!) denk ik dat er weinig weken zijn geweest dat Willem en ik elkaar niet gezien hebben, en dan regelmatig zga dagelijks. Een week niet gesproken sowieso zeker niet, want we appen ook nog eens veel met elkaar. 

Maar we doen zoveeeel samen, hier een kleine greep uit onze avontuurtjes 🌈🍭:

  • Klussen; Is veel gezelliger en je kan elkaar mooi aanvullen in kwaliteiten. 🛠
  • Orden/Poetsdagen; We wisselen dan af van huis en gaan samen de grote schoonmaak houden. 💦 Ook weer héeel gezellig en met borrel erbij! 🥂
  • Gamen; we hebben heel wat tijd gamend doorgebracht, veelal Mario spelletjes maar bijvoorbeeld ook dans en sport spelletjes. 🎮
  • Sporten; Poehhh wij sporten heel wat af, al is Willem hierin een groot voorbeeld én motivatie verspreider. Hij gaat minimaal 5x p.w. en ik minimaal 2x p.w. 💪
  • Pretparken; één van onze lievelings dagbesteding invulling waarbij we steeds zoveel mogelijk nieuwe uitproberen! 🎡
  • Praatspelletjes of met briefjes; bijvoorbeeld ‘wie/wat ben ik’, heeeeeeel veel uitbeelden (denk dat we daar máanden mee vullen alles bij elkaar) en varianten van vragen/opdrachten spelletjes. 🧙
  • Verkleden; Doen we al heeeel lang, heeeel vaak en heeeel graag. Bijna alle borrelavonden, die er vééel zijn, komt er minstens wel een pruik oid bij kijken. 🧙
  • Schminken; Ook dat doen we bij zowat elke ‘gelegenheid’, al is er de setting maar een minisprankje van dat dat misschien een optie is. 🤡

Maar zo is er nog zoooooveel meer. In de heftigste periode uit mijn leven (Slopende relatie – GHB – Psychoses in/uit – Verslaving – Kliniekopname) was Willem er áltijd alsof een leeuwin voor d’r welp zou zorgen. Hij sliep bij mij omdat ik anders niet sliep, heeft me nachtenlang vastgehouden, is naar bijna alle Iriszorg gesprekken meegegaan om me te steunen en te helpen onthouden haha. Alles dat ik zo snel mogelijk de juiste hulp zou krijgen.🤼 Toen ik uit de kliniek kwam ben ik gaan reizen en meteen in Den Bosch gaan wonen, waar ik Willem nu altijd lekker dicht in de buurt heb.

Dat wij deze, bijna letterlijk slopende periode samen hebben kunnen rocken is zo stoer en dat versterkt alleen maar al het bijzondere wat we al delen en deelde. 👬💏🤞🤞🤞

Er is niemand met wie ik zoveel tijd heb doorgebracht als met Willem, wat nooit een seconde vervelen. 🤩 Overal waar we komen met andere vrienden erbij blijven wij uiteindelijk toch altijd met zijn tweetjes over om nog langer gezellig te kunnen doen. Ook op festivals bijvoorbeeld, blijven we onbedoeld altijd continu aan elkaars zijde. 🎪 Er is niemand die ik zo onvoorwaardelijk vertrouw als Willem, soms vertrouw ik hem nog beter dan dat ik op mezelf durf te vertrouwen, handig wel 🤓. Hij is zo’n stabiele bunker, altijd een rots in de branding, áltijd een vrolijk en sfeer verhogend gezelschap waarvan iedereen om hem heen meteen ook blij wordt. Het is echt een engel, zomaar hier op aarde, zomaar hier in Brabant, zomaar in het wild, mijn zielenmaatje…🙀🙏 WAUW wat een geluk en rijkdom is dat! 🏆 We beseffen ons denk ik beide heel goed dat zo’n intense vriendschap heel uniek is, een jackpot! En nemen dan ook regelmatig even bewuste besefmomentjes hiervoor. Er is ook niemand van wie ik meer houd als van Willem. Dit kan ik al jaren zonder twijfel zeggen. Als ik dit iemand probeer uit te leggen kan dat nooit zonder wat traantjes hihi… Ik heb geen beste vriendin of wat dan ook, maar gewoon 1 áller-lievelingspersoon-állertijden. 😍😍😍

Oeeehhh sorrry, dit is al een flinke lap tekst, ik ga het afronden! 📜

Want is dit alles dan de reden dat ik hem deze fantastische beleving gun?! 

Niet helemaal… Willem is namelijk een ontzettende liefhebber van massages! 🧤 Bijna een beetje een verslaving te noemen, hij kan daar zo intens van genieten. Altijd als we samen op vakantie zijn grijpen we ook elke kans voor massages op het strand en we masseren elkaar ook regelmatig waar het maar kan 🌴🌞 Willem masseert mij graag en dat kan ie ook nog eens heel goed. 👐

En nu komt het…… Willem heeft dus nog nooit een enigszins vergelijkbare massage mogen ervaren als de goddelijke massage zoals jij ze geeft. 👼🥇 En dan vind ik een ‘goddelijke massage’ serieus nog een understatement, omdat de hele ervaring vanaf dat je bij jou binnenstapt tot dat je de deur weer uitgaat heel speciaal is en bijvoorbeeld ook een hele fijne nawerking heeft wat veel kan doen. ☯☮⚛ Natuurlijk heb ik hier al heel vaak over verteld… ✨🌟 Het zou nu dan ook echt de meest ultiem-fantastischte surprise óóit zijn om dit zelf bij jou te mogen komen ervaren. 🎁💝 Dat is een allermeest liefdevol gebaar en dus de allerbeste verrassing. Ik gun het hem ZO onbeschrijfelijk erg! 💑 Maaarr ik geloof dat dat wel duidelijk was… 🙈 Plus als ik daar nu weer verder over door zou gaan schrijven, wat ik met álle liefde zou doen, graag zelfs… 😷 Maardannnn is dadelijk *floep* ineens wel zomaar de inzendingsdatum verstreken kunnen zijn. 📆 Hey; er is gewoon een emoticon met de exacte datum, wat leuk! 🎃🙆‍♀️ En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling…. 

Supertof lieve Maria dat je deze actie bedacht hebt! Ik ga kaarsjes aansteken en duimen enzo voor mijn prachtpareldroomprins haha 💎🤴💜💙💚💛🧡❤️

Hele dikke knuffel voor jou en ik hoop je snel weer te zien! 🤗🤗🤗

Heel veel liefde ❤️🧡💛💚💙💜💙💚💛🧡❤️